Centraal Audio

 

In sommige gevallen krijg ik ook wel eens te maken met Centrale muziek systemen. Op de Kermis wordt dat veel toegepast. Dat zorgt er voor dat de muziek van af 1 Centraal punt geregeld wordt en alles Attracties en Keten die daar op aangesloten zitten de zelfde muziek laten horen.

Centraal Systeem werkt in mijn geval en de meeste gevallen bij anderen met een 100 Volt versterker waardoor je met Luidspreker kabels over het hele terrein heen gaat met allerlei aftakkingen en op Elke eind punt een Lijn kastje komt. dat Lijn kastje zorgt er voor dat de 100 Volt Signaal omgezet wordt naar een Lijn Signaal wat aanbevolen is voor de meeste Versterkers en Mixers. Via deze route plaatsen wij op grote evenementen ook wel eens op hele lange kabel lengtes tussen stations. dat zijn Eindversterkers die Halverwege staan om de Speakers die verder weg staan op nieuw te versterken.

 

Tijdens Carnaval is het een Hype om na de optocht een groot Afterparty te houden. Hier door kunnen wij en doen wij reeds alle Geluidswagens die op het plein staan op de systeem aan te gaan sluiten die van af het Hoofd podium geregeld wordt. dan heb je een mooi gezamenlijk feest!